• 210 3003634
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Υπηρεσίες Αποδελτίωσης

Θεματικές Ενότητες

Η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία η πληροφορία εξακολουθεί να διοχετεύεται σε παραδοσιακά κανάλια (έντυπα), με το ανάλογο κύρος. Παρόλο που ο Τύπος έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, η αλήθεια είναι ότι πολλές ειδήσεις που αναπαράγονται στα ψηφιακά Μέσα προέρχονται από τις εφημερίδες. Και το να διαβάζεις την αρχική είδηση πρώτος είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Γι’ αυτό επενδύουμε συνεχώς σε ένα πιο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο εντύπων.

Η υπηρεσία παρακολούθησης αποκομμάτων Τύπου προσφέρει μοναδικές επιλογές που την διαφοροποιούν σαφώς από την κλασική αποδελτίωση. Με θέματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στις συνθήκες της αγοράς, παρέχεται πλήρης ενημέρωση, χωρίς συγκεκριμένες επιμέρους λέξεις-κλειδιά, από τις σημαντικότερες εφημερίδες.

Αποκόμματα Τύπου
Αποκόμματα Τύπου

Συνδρομή Αποδελτίωσης

Εσείς επιλέγετε την χρονική διάρκεια συνδρομής και την επιθυμητή θεματική ενότητα, ανάμεσα στις διαθέσιμες. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά και η πληρωμή  πακέτου ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο, είστε ήδη συνδρομητής μας και θα λαμβάνετε από την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα στο email σας apoMEDIA alerts με όλα τα αποκόμματα που σας ενδιαφέρουν.

0+
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
0+
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
0
ΗΜΕΡΕΣ
Cron Job Starts

Χρησιμοποιούμε ανώνυμα ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.